Jesteś tutaj

Masa krówkowa HELIO

Masa krówkowa HELIO – najlepsza do wielkanocnych wypieków. Z jej dodatkiem szybko i efektownie przygotujemy m.in. tradycyjnego mazurka kajmakowego czy świąteczną babkę z bakaliami. To naturalnie smaczna i gotowa do bezpośredniego spożycia słodka masa bez konserwantów, glutenu i oleju palmowego, która dzięki wzorowemu składowi może się poszczycić certifikatem „Czytaj skład poleca“. Linia mas krówkowych do ciast HELIO dostępna jest w 5 smakach - orzechowym, czekoladowym, kajmak, advocat i kukułka.

Kategoria: 

Podobne artykuły

Dla wzmocnienia sprzedaży, rodzimy potentat rynkowy- firma HELIO już szykuje się do świątecznego sezonu i rozpoczyna zakrojoną na szeroką skalę kampanię promocyjną w najefektywniejszych i najbardziej zasięgowych kanałach komunikacji. 

Mazurek kajmakowy, babka drożdżowa czy sernik pachnący bakaliami to tradycyjne świąteczne słodkości, które tworzą prawdziwy nastrój świąt wielkanocnych, zwłaszcza jeśli przygotowywane są przez nas samodzielnie. By wyczarować wyjątkowe w smaku domowe ciasta na świąteczny stół nie musimy już spędzać wielu godzin w kuchni, gdyż z pomocą przychodzi nam znany producent bakalii – firma HELIO. Jej naturalnie smaczne, gotowe do bezpośredniego spożycia masy krówkowe, dostępne aż w 5 różnych smakach, idealnie sprawdzą się do wszystkich wielkanocnych wypieków… także w wersji bezglutenowej.

X